Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2009 15:10 - Къде се намира прословутата G-точка на жената?
Автор: geronimo14 Категория: Забавление   
Прочетен: 6385 Коментари: 0 Гласове:
1



G-точката  в женското тяло, която кара много жени да достигат до разтърсващи оргазми,  вече  е  намерена! Нaименованието на g-точката е въведено още през 1980 година, когато учените са установили, че в женското тяло има специална точка, която се намира „вътре в жената” и при умело стимулиране докарва жената до адски силни оргазми.


    Години наред беше загадка къде точно се намира прословутата точка и защо някои жени си умират от  удоволствие, изпитвайки няколко оргазма един след друг по време на полов акт, а други не могат цял живот да достигнат сексуалния връх.


    Мистерията се разбули от изследователи от университета L"Aquila, които с помощта на ултразвук са открили част от тъкан над предната стена на вагината на жената, която е по-плътна. В изследването са участвали 20 жени и то категорично показало, че девет от жените, които твърдят, че изпитват силни вагинални оргазми, имат „тази особеност”. Разочарованието идва  от там, че останалите жени не са способни да изпитат в такава степен сексуално удоволствие поради факта, че природата ги е ощетила.

image
    Това донякъде може да успокои нас мъжете, които понякога правим и невъзможното, за да задовлим жената, а тя така и не изпитва вагинален оргазъм.  Не е на 100% сигурно обаче, дали само жените, които имат допълнителната екстра във вагината си, изпитват оргазъм по време на полов акт или те  просто достигат до него много по-лесно и редовно, докато при останалите трябва по-голямо  старание.


    И все пак не е нужно да си намериш партнъорка, която на десетата минута е изпитала вече шест оргазма. Това означава, че едва ли само с теб й е толкова лесно и няма да ти е много приятно, че и съседът може да я накара да крещи от удоволствие.


    Всеизвестен факт е, че оргазмът  при повечето жени настъпва първо в главата, което означава, че трябва да си я предразположил  и възбудил  до полуда, за да може да изпита тя оргазъм. Ако партньорката ти не може да достигне вагинален оргазъм въпреки множеството опити, трябва да се заредиш с търпение и да не се отказваш лесно.


Успокоително е да знаеш, че не всяка жена достига вагинален, но всяка жена може да бъде докарана до клиторен оргазъм , стига да „го можеш”. Интересно нещо са жените. Трудно е да им угодим във всяко едно отношение...
svejo_url="[URL АДРЕС НА ВАШАТА ПУБЛИКАЦИЯ]"; svejo_title="[ЗАГЛАВИЕ]"; svejo_topic="[КАТЕГОРИЯ]"; svejo_summary="[СЪДЪРЖАНИЕ]"; svejo_bgcolor="[FFFFFF]"; site_charset="windows-1251";(за сайтове с такава кодировка) svejo_skin="standard"; svejo_theme="green";


Тагове:   Намира,


Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: geronimo14
Категория: Забавление
Прочетен: 1058439
Постинги: 197
Коментари: 90
Гласове: 2610